Tilbage

Civil Society for Inclusion: Building up inclusive approaches for women with disabilities in Humla

Organisation:

Mission Øst

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Partnerskabsaktivitet

Projekt start:

01.12.2012

Projekt slut:

30.06.2014

Beviliget beløb:

463.560,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Nepal

Lokale partnere:

  • Women Welfare Service (WWS)

Overordnede mål :

Myndiggørelse af marginaliserede kvinder med handicap i Humla til at udøve fortalervirksomhed for deres rettigheder og gøre deres situation bedre.

Umiddelbare mål :

Woman Welfare Service (WWS) bliver en inkluderende virksomhed for personer med handcap, som gør det muligt at behandle spørgsmål om kvinder med handicap i Humla.

Målgrupper :

Kvinder med handicap i Humla

Resume:

Mission Øst og WWS’ samarbejde om “I have a Voice” sigter på bemyndigelse af kvinder med henblik på at adressere identificerede udfordringer og mangler med hensyn til at bedre inklusionen af kvinder med handicap i projektaktiviteter. De mest konservative tal viser, at flere end 500 kvinder med handicap lever i Humla, men en realistisk vurdering viser, at flere end 1000 kvinder lever med handicap og medfølgende stærk stigmatisering, som efterlader dem uden nogen stemme til at kræve deres rettigheder og behov. WWS ønsker at styrke organisatorisk og teknisk kapacitet til at gennemføre projekter, der advokerer for, og i praksis inkluderer kvinder med handicap. Dette gøres udfra WWS’ fokus på kvinders rettigheder og inklusion som kerneelementer for udvikling af isolerede distrikter i Karnali regionen.