Tilbage

I Have a Voice: women advocating for development in Nepal

Organisation:

Mission Øst

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt E (3 - 5 mio)

Projekt start:

01.09.2011

Projekt slut:

01.12.2014

Beviliget beløb:

4.700.000,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Nepal

Lokale partnere:

  • Karnali Integrated Rural Development and Research Centre (KIRDARC)
  • Women Welfare Service (WWS)

Overordnede mål :

‘Bemyndigelse af kvinder og kapacitetsopbygning af civilsamfundet til inklusion og udvikling i Karnali Zonen Nepal.

Umiddelbare mål :

'- Partnerorganisationerne er trænet I køns balanceret bevidsthed og forbedrede lokalsamfundstrænings teknikker. - Marginaliserede kvinder er bemyndigede gennem træning og adgang til information, til at spille en øget rolle i lokale beslutningsprocesser. - Kvindeudviklingsgrupper og andre lokalsamfundsgrupper er fortalere for og kræver deres rettigheder i forbindelse med lokalsamfundsudvikling med fokus på mindste offentlige myndighed.

Målgrupper :

400 særligt marginaliserede kvinder. – 6 medlemmer fra WWS og 14 fra KIRDARC. Repræsentanter fra 12 vand grupper, 115 mænd og 34 kvinder. 60 landbrugsgrupper, 538 mænd 748 kvinder. 3 katastrofe styrings grupper, 32 mænd 13 kvinder. 18 kvinde-udviklingsgrupper. 6 lokalsamfundskomiteer.

Resume:

Projektet vil øge mulighederne for bæredygtig udvikling og styrke fattige marginaliserede kvinder gennem; forbedret tilgang til information og øget kendskab om rettigheder. Udvikling af evner samt at skabe rammerne for fælleshandling for målgruppen for at disse kan nyde deres rettigheder. Hertil kommer et fokus på en styrkelse af lokalsamfundsgrupper, med en køns-balanceret tilgang, således at disse kan efterspørge og få støtte fra de lokale myndigheder, som sideløbende trænes i deltagende metode til planlægningsprocesserne. kapacitetsopbygning af KIRDARC og WWS.