Tilbage

Forbedring af levevilkårene for landbefolkningen i provinsen l'Extrème Nord

Organisation:

Mission Afrika

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt C (0,5 - 1 mio)

Projekt start:

01.05.2007

Projekt slut:

30.11.2010

Beviliget beløb:

999.152,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Cameroon

Lokale partnere:

  • Lutheran Brethren Church of Cameroon / Eglise Fraternelle Lutherienne du Cameroun

Overordnede mål :

Projektets overordnede mål er at forbedre levevilkårene for den fattige landbefolkning i Province l’Extreme Nord.

Umiddelbare mål :

Projektmål 1: 75 organisationer fungerer i overensstemmelse med formål og regler for GIC-organisationer. Projektmål 2: Mindst 375 familier i 75 GIC-organisationer har øget værdien af deres produktion indenfor landbrug og/eller kvægbrug. Projektmål 3: EFLC’s lokale udviklings- og kvinde-afdelinger har kapacitet til at hjælpe den fattige landbefolkning til at forbedre deres levevilkår.

Målgrupper :

375 fattige landbofamilier repræsenteret i 75 organisationer med 55% mænd og 45% kvinder. Desuden 68 mænd og 17 kvinder trænet som animatorer.

Resume:

Projektet støtter fattige landbofamilier i det nordlige Cameroun til at organisere sig omkring initiativer til øget produktion indenfor landbrug og dyreavl. Mindst 375 familier vil organisere sig i mindst 75 små organisationer, som via træning og adgang til mikrokreditter vil øge deres årsindkomst med mindst 250 EURO pr. familie. 85 medarbejdere i EFLC, der alle er fra projektområdet, trænes som animatorer og 850 personer fra lokalsamfundet gennemgår inspirationskurser med vejledning i bedre udnyttelse af de lokale ressourcer. Projektet lægger vægt på at bryde den udprægede marginalisering af kvinderne og inddrage dem som anerkendte aktører i udviklingsprocessen. Projektet bygger på samarbejde med de lokale myndigheder og de få andre NGO’er i området, især mikrokredit organisationer.