Tilbage

Preparation for Social Action – Promoting Community Well-being

Organisation:

Bahá'í - samfundet i Danmark

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt C (0,5 - 1 mio)

Projekt start:

01.01.2012

Projekt slut:

01.07.2014

Beviliget beløb:

821.899,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Cameroon

Lokale partnere:

  • Emergence: Foundation for Education and Development

Overordnede mål :

At styrke lokal kapacitet i det østlige Cameroun til selv at afgøre sin sociale, intellektuelle, økonomiske og åndelige udvikling.

Umiddelbare mål :

1) At styrke kapacitetsniveauet i 16 landsbyer ved at øge antallet af PSA trænede menneskelige ressourcer hjemhørende i landsbyen med mindst 150 af hvem mindst 25% er kvinder. 2) At PSA gruppernes fortalervirksomhedsaktiviteter udvikles, med specielt fokus på samarbejdet med og kapacitetsudviklingen af lokale udviklingskomiteer i mindst 10 landsbyer

Målgrupper :

Projektet har fire primære målgrupper: De (ca. 200) aktive PSA studerende (mindst 25% kvinder), (ca. 33) PSA tutorer (mindst 25% kvinder), (ca. 10) lokale udviklingskomiteer (ukendt kønsprofil), samt de (ca. 150) der gennemførte PSA uddannelsen i forrige projektperiode (ca. 20% kvinder). Projektet har derudover en sekundær målgruppe, der består af alle medlemmerne af de lokalsamfund, der får glæde af PSA gruppernes udviklingsinitiativer.

Resume:

Projektet har til formål at styrke lokal kapacitet i 16 landsbyer i det østlige Cameroun. Siden 2009 har Emergence, i samarbejde med Bahá'í samfundet i Danmark og med støtte fra Projektpuljen, trænet flere end 150 medlemmer af 10 landsbysamfund med uddannelsesprogrammet 'Preparation for Social Action' (PSA), der med en kombination af teorisk og praktisk træning engagerer deltagere i social aktion. Projektet vil over de kommende 30 måneder udvide og konsolidere det hidtil opnåede. For det første vil antallet af PSA uddannede løftes med (mindst) 150 (mindst 25% kvinder) i 16 landsbyer. For det andet vil samarbejdet med lokale udviklingskomiteer forøges og der vil blive udviklet en strategi for fortalervirksomhed.