Tilbage

Capacity Building for Water Resource Management and Construction of Communal Latrines in Nugaal Region, Puntland

Organisation:

Dansk Folkehjælp - DFH

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt C (0,5 - 1 mio)

Projekt start:

01.04.2012

Projekt slut:

31.03.2013

Beviliget beløb:

939.375,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Somalia

Lokale partnere:

  • KAALO AID AND DEVELOPMENT

Overordnede mål :

Projektets udviklingsmål er at bidrage til sundhedssituationen gennem introduktion af forbedret management af vand og hygiejne praksis i de udvalgte lokalsamfund.

Umiddelbare mål :

Forbedret vand administration og hygiejne bevidsthed ved styrkelse og kapacitetsopbygning af vandkomiteer i Nugaal regionen, for hermed at nedbringe omfanget af vandbårne sygdomme, reduktion af konflikten og styrke vedligehold af vandkilderne.

Målgrupper :

Den primære målgruppe er 20 medlemmer 40 % kvinder/60 % mænd fra hver af de 12 landsby vandkomiteer som projektet arbejder med. Den sekundære målgruppe er de 9.600 medlemmer af de 12 landsbysamfund.

Resume:

Projektet sigter mod at bidrage til at forbedre sundhedsforholdene i Nugaal regionen gennem indførelse af forbedret forvaltning af vand og forbedret hygiejne praksis i 12 lokalsamfund i Puntland. Vandforvaltning og hygiejne bevidstheden vil blive bedret gennem kapacitetsopbygning af vandkomiteer i de udvalgte lokalsamfund for derigennem at formindske vandbårne sygdomme og konflikter vedrørende vand samtidig med at vedligeholdelse af vandkilder i projektet forbedres. Endelig vil Dansk Folkehjælp træne PAS (en dansk diaspora organisation) i monitorering af indsatsen.