Tilbage

Expansion of the Break the Silence Campaign for the Establishment of Widespread Safety Nets

Organisation:

Stairway Danmark

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Partnerskabsaktivitet

Projekt start:

01.01.2013

Projekt slut:

31.12.2014

Beviliget beløb:

497.320,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Philippines

Lokale partnere:

  • Stairway Foundation Inc.

Overordnede mål :

At afdække mulighederne for at udvide BTS netværket til også at omfatte det nationale politi (PNP), de sociale myndigheder (DSWD), det nationale uddannelsessystem (DepEd) og andre lokale enheder, samt at udvikle metoder og strategier til at styrke arbejdet med CSAP (Child Sexual Abuse Prevention) i dette netværk.

Umiddelbare mål :

• At udvikle metoder og strategier til i højere grad at integrere CSAP i politiets uddannelse og daglige arbejde . • At udvide samarbejdet med de sociale myndigheder med henblik på i højere grad at integrere CSAP i sociale programmer (4P: Pantawid Pamilyang Pilipino Program). • At etablere CSAP pilotprojekter på udvalgte lokale skoler med henblik på i højere grad at integrere CSAP i de nationale skole politikker. • At udvikle metoder og strategier til at styrke samarbejdet internt i BTS netværket (BTS partnere, politi, sociale myndigheder, uddannelsessystemet).

Målgrupper :

Primære målgruppe er politimyndighederne, PNP, (11-14.000 kadetter, 200 politiofficerer, 400 medarbejdere/lærere), sociale myndigheder (DSWD) og uddannelsessystemet , DepEd (rektorer og lærere fra 22 regionale skoler) samt eksisterende BTS partnere (44 partnere). Sekundære (endelige) målgruppe er udsatte familier og børn.

Resume:

Med støtte fra bl.a. Projektpuljen har Stairway Foundation Inc. siden 2011 arbejdet med at opbygge et landsdækkende netværk af børneinstitutioner i Filippinerne, som kan arbejde effektivt med forebyggelse af sexmisbrug af børn, opfølgning på misbrugssager samt efterbehandling af ofrene i deres lokalområder. Denne partnerskabsaktivitet skal afsøge muligheder og metoder til at integrere politi, sociale myndigheder og skoler tættere både i den lokale indsats og i det landsdækkende netværk. På baggrund af erfaringerne herfra vil Stairway formulere en langsigtet strategi for etableringen af et sammenhængende netværk til beskyttelse af børn, som omfatter politiet, de sociale myndigheder, skolesystemet og andre lokale enheder med Stairway-trænede lokale børneorganisationer som omdrejningspunkt og ressourcecentre.