Tilbage

Short Term Training Program for young entrepreneurs in the informal sector and organizational development of the trainers from YES Rwanda

Organisation:

Educat

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt B (0,2-0,5 mio)

Projekt start:

01.08.2010

Projekt slut:

01.06.2012

Beviliget beløb:

499.999,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Rwanda

Lokale partnere:

  • Youth Employment Systems-Rwanda

Overordnede mål :

Økonomisk vækst i Rwanda

Umiddelbare mål :

Bedre og bæredygtigt levebrød for mindre entreprenører og deres familier indenfor den uformelle sektor i de 3 distrikter i Kigali.

Målgrupper :

Unge iværksættere i alderen 18-35 år, som arbejder i den uformelle sektor.

Resume:

Educat og YES Rwandas primære mål er at udvikle et Short Term Training Program (STTP) tilpasset de behov, der findes blandt de 18-35-årige entreprenører, der arbejder i den uformelle sektor i Rwanda. Træningen tilrettelægges således at den imødekommer entreprenørernes efterspørgsel på kompetenceudvikling og adgang til kapital. Træningen vil skabe grobund for økonomisk vækst, implementering i den private sektor og på sigt sikre iværksætteren og hans/hendes familie økonomisk stabilitet og forbedrede levevilkår. For at sikre bæredygtigheden af projektet, er det altafgørende at foretage en kapacitetsopbygning af YES Rwanda, da det er trænere herfra, der skal facilitere træningen og sikre fortalervirksomhed. YES’ medarbejdere har allerede undergået træning på flere niveauer, men mangler stadig træning, der kan kvalificere dem som certificerende institution.