Tilbage

The Peace Caravan of Flying Stars Amputees

Organisation:

Football for a new tomorrow (FANT)

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Små Indsatser

Projekt start:

15.12.2020

Projekt slut:

28.02.2021

Beviliget beløb:

99.932,00 kr.

Samlet buget:

99.932,00 kr.

Indsatsen vedrører følgende verdensmål:

  • Mål 16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner
  • Mål 17: Partnerskaber for handling

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Sierra Leone

Lokale partnere:

  • Salone Flying Stars Amputee Football Club

Overordnede mål :

Formålet med indsatsen er at lade fire fodboldhold bestående af mennesker med handicap gennemføre en fredskaravane i de fire største byer i Sierra Leone. Dette med henblik på at tydeliggøre de fatale konsekvenser af politisk uro/vold og promovere behovet for fredelig dialog.

Umiddelbare mål :

- Fire amputee fodboldhold har i hver deres by gennemført en fredskaravane med henblik på at nå ud til 20.000-30.000 borgere i hver by og promovere fredelig politisk dialog i en kontekst med stigende politisk uroligheder, - En udvalgt arbejdsgruppe i FSA gennemfører en mediekampagne for at promovere politisk dialog og huske befolkningen på borgerkrigens konsekvenser.

Målgrupper :

Projektet gennemføres af 200 amputee fodboldspillere med henblik på at nå ud til 80.000-120.000 borgere i Sierra Leone,.

Ansøgningstekst:

Videoansøgning.docx

Resume:

Indsatsens formål er gennem en fredskaravane i de fire største byer i Sierra Leone samt en mindre mediekampagne at lave fortalervirksomhed for fredelig politisk dialog. Der er i øjeblikket en del politiske uroligheder i landet, og Flying Stars Amputees (FSA) ønsker at opfordre og lave kampagne for, at man udtrykker sine holdninger gennem konstruktiv fredelig dialog. Størstedelen er spillerne/medlemmerne af FSA er krigsofre og har fået deres handicap tilbage fra borgerkrigen, hvorfor de er den helt rigtige gruppe til at gennemføre en fredskaravane som denne. Aktiviteten/kampagnen gennemføres af 200 amputee fodboldspillere og forventes at ramme mellem 80.000 til 120.000 borgere i de fire største byer i Sierra Leone.