Tilbage

Udvikling af partnerskaber ml. Vietnams Biavlerforening og DKs Biavlerforening

Organisation:

Danmarks Biavlerforening

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Partnerskabsaktivitet

Projekt start:

15.08.2003

Projekt slut:

01.09.2003

Beviliget beløb:

95.783,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Vietnam

Lokale partnere:

  • Vietnam Beekeepers Association (VBA)

Overordnede mål :

Gennem fælles aktiviteter udbygges de personlige og faglige kontakter mellem Vietnams Biavlerforening og Danmarks Biavlerforening. Partnerskab.

Umiddelbare mål :

Besøg fra Vietnam i Danmark Fælles seminarer og konferencer i Danmark. Fælles deltagelse i APIMONDIA kongressen i Slovenien

Målgrupper :

Repræsentanter fra Vietnams Biavlerforening og fra Danmarks Biavlerforening. Der deltager kvinder og mænd.

Resume:

Formålet med projektet er at udbygge partnerskabet mellem Vietnams Biavlerforening og Danmarks Biavlerforening, ikke blot på det organisatoriske plan, men også på det personlige plan. Repræsentanter fra Vietnams Biavlerforening inviteres på besøg hos Danmarks Biavlerforening. Gennem fælles arrangementer i Danmark, workshops, seminarer og møder med biavlere, samt deltagelse i fællesrejsen til APIMONDIA-kongressen i Slovenien skabes muligheder for at udbygge det organisatoriske kontakter, såvel som de personlige forbindelser. Repræsentanter fra Danmarks Biavlerforening har i flere omgange været på besøg i Vietnam. Senest i forbindelse med en forundersøgelse. Gennem dette projekt søges skabt et ligeværdigt samarbejde, ved at repræsentanterne fra VBA får grundigt og personligt kendskab til Danmarks Biavlerforening og dets medlemmer.