Tilbage

Including Us? - Holistic Prevention, Care and Treatment Services to Men who have Sex with Men (MSM) and Transgenders (TG) in Nepal

Organisation:

AIDS-Fondet

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt C (0,5 - 1 mio)

Projekt start:

01.01.2012

Projekt slut:

01.01.2014

Beviliget beløb:

836.635,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Nepal

Lokale partnere:

  • Blue Diamond Society (BDS)

Overordnede mål :

Det overordnende mål med projektet er at reducere spredning og effekt af hiv og aids blandt MSM/TG og deres partnere i Nepal.

Umiddelbare mål :

1. HIV og AIDS-forebyggelse • At styrke partnerorganisation BDS i at gennemføre hiv/aids forebyggende træning og services for mænd de har sex med mænd (MSM) og transseksuelle (TG). 2. Pleje og støtte • At styrke partnerorganisation BDS i at forvalte pleje og støtteprogrammer for MSM/TG, der lever med HIV i Nepal.

Målgrupper :

Den overordnende målgruppe er MSM/TG generelt samt MSM&TG der lever med hiv. Ca. 10.000 MSM/TG forventes at blive inkluderet i projektets forebyggelsesaktiviteter og 5.000 i pleje og støtte aktiviteterne.

Resume:

Det overordnende mål med projektet er at reducere spredning og effekt af hiv og aids blandt mænd de har sex med mænd (MSM) og transseksuelle (TG) og deres partnere i Nepal. Projektets første konkrete mål er, at styrke partnerorganisation BDS i at gennemføre hiv/aids forebyggende træning og services for MSM/TG. Aktiviteterne omfatter træning af 5 BDS medarbejdere samt af i alt 25 ”peer educators”. Projektets andet konkrete mål er, at styrke partnerorganisation BDS i at forvalte ”care and support” programmer for MSM/TG, der lever med HIV i Nepal. Aktiviteterne omfatter træning af 5 BDS medarbejdere samt af i alt 15 ”peer educators”. Desuden gives der støtte til at forvalte 1 sundhedscenter for MSM/TG, der lever med hiv. Udvikling af alle træningsmetoder og materiale vil foregå i tæt samarbejde med senior hiv/aids rådgiver fra AIDS-Fondet.