Tilbage

Preparation for Social Action

Organisation:

Bahá'í - samfundet i Danmark

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt B (0,2-0,5 mio)

Projekt start:

01.05.2009

Projekt slut:

31.10.2011

Beviliget beløb:

399.700,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Cameroon

Lokale partnere:

  • Emergence: Foundation for Education and Development

Overordnede mål :

Højnet uddannelsesniveau

Umiddelbare mål :

'- Mindst 100 PSA uddannede i de 13 landsbyer - Mindst 10 fungerende PSA grupper, der er aktivt engagerede i lokalsamfundets udvikling - Mindst 20 dygtige PSA uddannede, der vil ønske at tage del i en eventuel udvidelse af projektet i en fase 4

Målgrupper :

'- Primære: tutorerne (mindst 20% kvinder) og de studerende (mindst 15% kvinder), der alle er medlemmer af lokalsamfundet i de 13 landsbyer - Sekundær: lokalbefolkningen i de 13 landsbyer, der vil få glæde af gruppens aktiviteter (både mænd og kvinder, gamle og unge)

Resume:

Projektet "Preparation for Social Action" (PSA) sigter mod at højne uddannelsesniveauet i landbrugsområder i det østlige Cameroun. Projektet giver indbyggerne i 13 lokalsamfund adgang til et uddannelsesmateriale, der dels integrerer teoretisk forståelse med handlingsorienteret kapacitetsudvikling, og dels indeholder en række praktiske øvelser, der giver de studerende erfaring med at lave udviklingsprojekter i deres lokalsamfund. Mindst 100 studerende, hvoraf mindst 15 pct. er kvinder, vil således over to et halvt år modtage en uddannelse, der vil gøre dem i stand til at fungere som effektive aktører i lokalsamfundets socioøkonomiske udvikling. Projektets empowerment tilgang til udvikling har til hensigt at lægge udviklingsinitiativet og magten til at forandre i hænderne på lokalbefolkningen i de berørte lokalsamfund.