Tilbage

Building Democratic Countries through Active Youth Engagement

Organisation:

Plan Danmark (deaktiveret)

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Partnerskabsaktivitet

Projekt start:

01.01.2013

Projekt slut:

31.12.2016

Beviliget beløb:

499.968,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Egypt, Arab Republic
  • Kenya

Lokale partnere:

  • Kamal Ramzy CDA
  • Youth Economic Empowerment Programme (YEEP)

Overordnede mål :

At give ungdomsgrupper i Kenya og Egypten mulighed for at diskutere og dele erfaringer om demokrati og social inklusion af børn og unge.

Umiddelbare mål :

'- Partnerne har større viden om udviklingsforhold i relation til demokrati, regeringsførelse og social inklusion - Etablering af udviklingsnetværk, hvor unge i de to lande kan udveksle ideer og erfaringer.

Målgrupper :

'- 15 deltagere fra hvert land vil rejse til hhv Kenya og Egypten. - Projektet når først omkring 1000 ungdomsmedlemmer af YEEP i Kenya og omkring 800 ungdomsmedlemmer af Kamal Ramzy CDA og de andre deltagende CDAer i Egypten; dernæst et større antal unge i de fattigste og mest vanskelige kår i Cairo og Nairobi, som vil blive nået af de to organisationers arbejde.

Resume:

Partnerskabsaktiviteten udføres i samarbejde mellem de to græsrodsorganisationer Kamal Ramzy CDA & Youth Organisation og YEEP, der arbejder i henholdsvis Cairo og Nairobi. Målet med partnerskabsaktiviteten er at give ungdomsgrupper i Kenya og Egypten muligheden for at diskutere og dele deres erfaringer omkring unge græsrødders rolle og arbejde indenfor demokratiudvikling, menneskerettigheder, social inklusion af de mest udsatte børn og unge samt god regeringsførelse og sammen finde løsninger på dette. De to græsrodsorganisationer vil i løbet af projektets to år planlægge to ?learning visits?, hvor de besøger hinanden og hinandens projekter i Cairo og Nairobi. Temaet for disse ?learning visits? er: demokrati i praksis, samt hvilken rolle unge græsrødder kan spille for at indgå i, påvirke og forme demokrati i praksis.