Tilbage

Udvikling af ressourcecentre til forebyggelse af seksuelt misbrug af børn i Filippinerne

Organisation:

Stairway Danmark

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Partnerskabsaktivitet

Projekt start:

01.10.2008

Projekt slut:

01.03.2010

Beviliget beløb:

400.000,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Philippines

Lokale partnere:

  • Stairway Foundation Inc.

Overordnede mål :

At understøtte spredning af Stairways metoder og værktøj til styrkelse af børns rettigheder og forebyggelse af sexmisbrug af børn

Umiddelbare mål :

At etablere og træne et netværk af partnerorganisationer, som kan implementere metoder og værktøj i deres eget arbejde, samt selv fungere som træningscentre i forhold til nye partnere.

Målgrupper :

Stairways egen stab og ledelse - ligelig kønsfordeling. 10-15 medarbejdere ved hver partnerorganisation - erfaringsmæssigt flest kvinder. Endelig målgruppe for indsatsen er udsatte børn - ligelig kønsfordeling.

Resume:

Projektet skal styrke spredningen af de metoder til styrkelse af børns rettigheder og forebyggelse af sexmisbrug af børn, som er udviklet siden 2001 af Stairway Foundation Inc. (SFI) i Filippinerne. Det skal ske ved at etablere et netværk af andre organisationer, som arbejder med børns rettigheder, som skal trænes i SFIs metoder og implementere dem i deres eget arbejde. Samtidig skal SFIs egen organisation udvikles til den nye rolle. Projektet skal munde ud i den fælles formulering af et nyt, langsigtet projekt, der kan danne grundlag for at udvikle de deltagende organisationer til egentlige ressourcecentre, som kan udføre fortalervirksomhed, træning og spredning i deres lokalområde, mens SFI monitorerer arbejdet og fungerer som det centrale ’udviklingsværksted’ og træningscenter.