Tilbage

SECODE - Sustainable Environment and Community Development in Kisumu City

Organisation:

VedvarendeEnergi

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt C (0,5 - 1 mio)

Projekt start:

01.11.2006

Projekt slut:

01.02.2009

Beviliget beløb:

997.443,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Kenya

Lokale partnere:

  • Kenya Organisation for Environmental Education (KOEE)

Overordnede mål :

Miljøforholdene for fattige befolkningsgrupper i Nyalanda i Kisumu er blevet forbedret inden år 2015.

Umiddelbare mål :

Fattige befolkningsgrupper i indsatsområdet er blevet styrket til at kunne deltage i og påvirke byudviklingsprocessen i Nyalanda.

Målgrupper :

Hovedmålgrupper er lokale beboere og civilsamfundsorganisationer, i Nyalanda, Kisumu, i alt ca. 50.000 hvoraf ca. 45 % er kvinder.

Resume:

Projektet foregår i Nyalanda - et slumområde af Kisumu, Kenya - hvor det vises hvordan man ved at organisere og træne civilsamfundet og dets organisationer kan få dem til at indgå i og påvirke byudviklingen i deres egne lokalområde. I området bor der 50.000 personer. Der vil blive etableret et netværk bestående af repræsentanter fra de forskellige delområder af Nyalanda. Netværket vil være det formelle talerør mellem civilsamfundet og det offentlige. I forløbet vil der blive afholdt seminarer og workshops hvor beboerne selv identificere deres prioriteter og behov. Disse behov vil blive kanaliseret videre til det offentlige gennem netværket. Projektet vil endvidere afholde træningsforløb for NGOer og CBOer i participatorisk miljøplanlægning og projektimplementering. Den lokale partnerorganisation KOEE vil varetage den daglige projektimplementering.