Tilbage

Partnership Intervention Between Children-Nepal and DIB

Organisation:

Dansk International Bosætningsservice (DIB)

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Bevillingstype:

Projekt A (under 0,2 mio)

Projekt start:

01.08.2016

Projekt slut:

15.04.2017

Beviliget beløb:

199.954,00 kr.

Indsatsen foregår i følgende lande:

  • Nepal

Lokale partnere:

  • CHILDREN-Nepal

Overordnede mål :

Det overordnet og langsigtede mål er at reducere fattigdom blandt fattige og marginaliserede familier på landet i Nepal ved at styrke disse familiers kapacitet til at skabe mere bæredygtige levevilkår og lokal bæredygtig udvikling.

Umiddelbare mål :

1) Styrkelse af partnerskabet mellem Children-Nepal og DIB, 2) Styrkelse af CN’s kapacitet til at arbejde med bæredygtige levevilkår og lokal udvikling i landområder i Nepal, 3) Forbedring partnernes fælles viden om den lokale kontekst og behov yderligere.

Målgrupper :

Primære målgruppe: Children-Nepal 8 bestyrelsesmedlemmer (1 kvinde) 20 ansatte (9 kvinder) 6 frivillige fra de udvalgte lokalområder (3 kvinder) DIB 7 medlemmer af Nepal projekt gruppen, bestående af bestyrelsesmedlemmer, frivillige og ansatte. Sekundære målgruppe: 20-30 deltagere fra hver udvalgte lokalområde (3). I alt 60-90, hvor der er taget højde for kaste, køn, alder.

Resume:

Formålet med partnerskabsindsatsen er at styrke samarbejdet mellem Children-Nepal (CN) og DIB, så partnerne bliver i stand til at arbejde med en langsigtet målsætning om at reducere fattigdom blandt fattige og marginaliserede familier på landet i Nepal ved at styrke disse familiers kapacitet til at skabe mere bæredygtige levevilkår og lokal udvikling. Partnerskabsindsatsen koncentrer sig derfor om tre konkrete målsætninger, som tilsammen skal styrke partners fælles kapacitet i forhold til ovenstående langsigtede målsætning: 1) Styrkelse af partnerskabet mellem CN og DIB, 2) Styrkelse af CN’s kapacitet til at arbejde med bæredygtige levevilkår og lokal udvikling i landområder i Nepal, 3) Forbedring partnernes fælles viden om den lokale kontekst og behov yderligere.